fogasház
fogasház
színház
sajtó
hang
kép
video
rss
facebook
facebook(eng)
twitter
 
Busa Pista & SzóSzólók
hang
2013.02.07.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LATE NIGHT JAM SESSION - SÖRBÁR ON TOUR! EDITION

BUSA PISTA, SZÓSZÓLÓK - LIVE! | DJ'z: BAKESZ, SPIKE

STYLE: HIP-HOP, DANCEHALL, R'N'B, OLDSKOOL RAP, FUNK
Tudni akarod, hogy VALÓJÁBAN mi folyik Gyöngyösön?! :)
Ne hidd el, amit a Youtube-on látsz, itt pezseg a kultúra!

A "LATE NIGHT JAM SESSION" sorozat - mely Gyöngyös és környékének egyetlen, a SörBár keretein belül megtartott, "real", 100%-ban hip-hop kultúrára épülő éjszakai rendezvénye - ezúttal a fővárosba látogat!
A gyöngyösi underground éjszakák hangulatát csempésszük bele ebbe az estébe, vagyis: így mulatunk mi! ;)
Hallgass meg bennünket február 7-én Budapest kultikus szórakozóhelyén, a sokak által kedvelt és látogatott Fogas Házban!

Elhívtuk a magyar verbális művészet nagy öregjét: BUSA PISTÁT - őt már nem kell bemutatni, szinte minden kompetens helyen letette névjegyét a Zuboly és Irie Maffia MC-je!

Bemutatkozik a színpadon a gyöngyösi MC duó, a SzóSzólók is:
a csapat két tagja, Muki és ÁdE 2005-ben álltak össze egy szám erejéig, majd a kollaboráció állandó lett, és megszületett a SzóSzólók név. Ádit és Mukit elsősorban a barátság, közös gyerekkoruk és emlékeik kötik össze, amely a szövegvilágukat is meghatározza - műsoruk energiával teli, érett és lendületes!

A zenéről - a fellépések előtt és után - a L.N.J.S. sorozat és a Sörbár rezidens DJ-i, a szintén gyöngyösi Bakesz és Spike gondoskodnak.

Crossover
hang
2013.01.18.

Crossover - Tommy Brutkho (Tulipa Rec., Ikfish Rec., Tilos) Tmx / Fullstereo / Popbitch

No Disco / Mira, Metha, SLN
hang
2013.01.11.

NO DISCO / MIRA, METHA, SLN


BURN presents: NO DISCO

No Disco! Programsorozat hétről-hétre kalandtúra azok számára, akik már unatkoznak a gépsorból ömlő disco zenékre való lépkedéstől. A bulik során a tech-funk szigetektől kezdve a 4/4 szorosig, az electro-house hegyeken át a techno völgyig mindenhová ellátogatnak a meghívott producerek és dj-k.Házigazda: Metha ( Burn, Adidas Originals, Rise.Fm, Antropos.hu)
JANUÁR 11
FOGASHÁZ
belépő: INGYENES / FREE

22.00 MIRA
00:00 METHA
02:15 SLN

minden ami nem diszkó, csak vidám táncos elektronika!

MustBeat Klub
hang
2013.01.04.

MustBeat Klub


A MustBeat Crew DJ-knek, zenészeknek és party szervezőknek egy olyan csoportja, akik grafikai tervezés mellett, video és más egyéb művészeti ágakkal is foglalkoznak.
A brancs az 1998-ban induló Listen! lemez-bolton alapult, ami bulikat hozott tető alá, DJ-knek segített, valamint egy kis grafikai stúdiót is magába foglalt. A 2001-es bezárása után, a tagok megalapították a MustBeat-et, hogy megvalósítsák saját elképzeléseiket, hírül vigyék saját zenéiket és erős egységet hozzanak létre, mint csoport. Mindez arra késztette őket, hogy 2011-ben saját kiadót hozzanak létre, szintén MustBeat néven, melynek kiadványai mára mind a Beatport, mind a JunoDownload eladási listáira rendszeresen visszatérő vendégek. Aki mindebből ízelítőt ad ma este, az:

DJ Nixon, Clairvo, Sabda, Ashramm

2013.01.04. péntek 22:00
FogasházB-Best Lemezbemutató & Love Alliance w. Bosi & Biggie
hang
2012.12.27.

B-Best Lemezbemutató & Love Alliance w. Bosi & Biggie

B-Best, a tavaly Talentométert nyert Vibekillaz zenekar Nigériai származású énekese. Új szóló lemez a hip-hop/rnb és a reggae/dancehall finom ötvözete. Erősítésnek érkezik a Dél-afrikai HerbyShaw és Bottah B is.
Az est többi részéért a stílus hazai keresztapja Bosi és társa Biggie felelnek, így biztos a olvadás a kerületben - forró, nyári hangulatra számíthat mindenki!

2012.12.27. csütörtök 22:00

Ctrl+ Alt+ Dance #8 Winter Edition
hang
2012.12.30.
Ctrl+ Alt+ Dance#8 Winter Edition

avagy előszilveszteri buli a Fogasházban!

SIMON IDDOL
DEAF DJS

Visual: VJ VANDELINA


2012.12.30. vasárnap 22:00
Ingyenes!